0

Ünlü Japon manga sanatçısı Masashi Kishimoto tarafından oluşturulmuş olan Naruto serisi hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde biten Naruto Shippuuden serisi ardından Naruto Gaiden The Seventh Hokage and The Scarlet Spring Month ile takipçilerine yeniden merhaba dedi.


Her hafta heyecanla beklenilen Naruto Shippuuden’nin bitmesi sevenlerini oldukça hüzünlendirdi. 4. Büyük Ninja Savaşı’nın ardından olan olayları anlatan bu seride herkesin beklediği gibi Naruto Hokage olarak karşımıza geliyor. Naruto oldukça büyümüş Hinata ile evlenmiş ve 2 çocuğu olmuştur. Diğer karakterlerde evlenip çocuk sahibi olmuştur.


Naruto önceki serilere göre bu seride daha olgun davranışlar sergiliyor. Seriyi takip edenler bilir zamanında Naruto’nun yaptığı davranışlarla insanları nasıl çıldırttığını. Ve oldukça da güçleniyor. Farklı bir Kyuubi Mod’a bürünüyor. Seri nasıl dikkat çekecek Naruto Shippuuden gibi insanlar nasıl bu seriye ilgi gösterecek derken yeni bir Uchiha’lı ortaya çıkıyor. Bildiğimiz üzere şuanda seride iki Uchiha’lı var. Sasuke ve kızı Sarada. Bu üçüncü kişinin kim olacağı şimdiden tartışma konusu olmuş durumda. Şu anda en çok dolaşan tahmin Uchiha Shisui. Diğer önemli noktalardan biri ise ufak bir canavar şeklinde varlığın -10 kuyruklu canavara benzettim- uzay-zaman tekniği kullanması.
          Kishimoto, Naruto Gaiden serisi kapsamında 4. Bölümün yayınlamasına rağmen beklenen heyecanı ve ilgiyi bence çoktan yakalamış. İleride neler olacağı serinin nasıl devam edeceği ve yeni tekniklerin olup olmadığı okuyucuları şimdiden heyecanlı bekleyişler içine sokmuş durumda. Serinin sıkı takipçisi olan bende heyecanla ve merakla bekliyorum. Artık bize de bekleyip neler olacağını görmek düşüyor.

Yorum Gönder Blogger

 
Top