2
Sakarya üniversitesine yeni kayıt yapacak öğrencilerin ve çocuklarını okutacak velilerin en büyük sorunu kalacak yer oluyor. Bu konuda en tanındık yurtları sizler için inceledik. Yazımızı iyi okuyun sonra yıl boyunca pişman olmayın. Listemizde olmayan bir yurt hakkında bilgi almak isterseniz yorum yoluyla belirtebilirsiniz, en kısa zamanda dönüş yaparız.

İmren House Erkek Öğrenci Yurdu


İmren House Erkek Öğrenci Yurtları, Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde ayrıca üniversiteye servisi de bulunuyor. Yurtta sabah kahvaltısı ücretsiz olmakla birlikte akşam yemeklerini 5 TL gibi bir ücretle yiyebiliyorsunuz. Öğrencilerin ders çalışması için etüt odaları ve eğlenebilecekleri sosyal ortamlar bulunan İmren House'da temizliğe dikkat edilip, odalar haftalık olarak temizleniyor.Yurt internet konusunda hızlı denilebilecek bir alt yapıya sahip. Fiyat olarak diğer yurtlardan daha pahalı olan İmren House'ta üç kişilik odalar 4500 TL'den başlıyor.
İrtibat telefonu: 0533 135 25 57

Adatepe Erkek Öğrenci Yurdu


Sakarya Üniversitesi kampüsünün girişde yer alan yurtta yemek bulunmuyor. Bunun yanı sıra odaların temizliği de sadece yerleri süpürmekten ibaret, dolaplar filan temizlenmiyor. Yurdun interneti ise ortalama bir hıza sahip. Yurdun tek artısı güvenliğe haber verdiğiniz müddetçe yurda giriş-çıkış saatlerinin önemi kalmıyor. Yurdun fiyatları ise 4750 TL'den (iki kişilik) başlıyor.
İrtibat telefonu: 0 264 346 02 32

Üniyurt Erkek/Kız Öğrenci Yurdu


Serdivan AVM'nin 500 metre uzağında bulunan yurdun bir bloğunda kız öğrenciler diğer bloğunda ise erkek öğrenciler kalıyor. Yurtta her katın özel mutfağı bulunmakta ve öğrenciler bu mutfaklar aracılığıyla yemek hazırlayabiliyorlar. Yurt kampüse uzak kalıyor. Ancak her saat kalkan kampüs ve şehir meydanı servisleri ile kolaylıkla ulaşım sağlanabiliyor. Yurdun fiyatları ise üç kişilik bir oda için peşin ödeme ile 3000 TL'den başlıyor ve senet ile 3750 TL'ye kadar -erken kayıt fiyatlarıdır- çıkıyor.
İrtibat telefonu:0 264 373 6 999

Yorum Gönder Blogger

  1. hocam bu fiyatlar aylık mı yıllık mı? ve yıllıksa taksit seçeneği var mı?

    YanıtlaSil
  2. Yıllık ücretler. Ancak bu fiyatlar geçen yılın fiyatlarıdır. Yaklaşık 250 - 500 TL yurt fiyatları zamlandı.

    YanıtlaSil

 
Top