0


            Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 33.haftasında Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’ne konuk olacak.
 Şampiyonluk yarışında haftaya lider Galatasaray’ın 3 puan gerisinde giren Fenerbahçe, liderin TT Arena’da Beşiktaş’ı yenmesinin ardından 1 maç eksiğiyle 6 puan geride bulunuyor. Kanarya, baykuşları Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda mağlup ederek ligin son haftasına liderin ensesinde girmek isteyecektir. İstanbul Başakşehir ise Avrupa Ligi’ne katılım biletini 1 hafta önceden cebine koymak için sahada olacak. Abdullah Avcı ve öğrencileri karşılaşmadan 3 puanla ayrılırsa en yakın takipçisi Trabzonspor’un 4 puan önüne geçecek ve ligin son haftasına girerken Avrupa Ligi’ne katılmayı garantileyen 2.takımımız olacak.
           
  Her iki takım içinde büyük bir önem arz eden karşılaşma saat 20 : 00’de başlayacak. Karşılaşma Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak.

STADYUM: Başakşehir Fatih Terim
HAKEM:
Ali Palabıyık
SAAT:
20:00
YAYIN: Lig TV

MUHTEMEL 11’LER :

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Badji, Yalçın, Epureanu, Alparslan, Mahmut, Sedat, Visca, Mossoro, Doka, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Mehmet Topuz, Alves, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Emre, Diego, Kuyt, Sow, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

MAÇ TAHMİNİ


 İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmada benim favorim İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü. Avrupa Ligi’ne gitme inancını ve isteğini oynadığı her karşılaşmada sahaya yansıtmayı başaran baykuşlar, bu akşam hem Avrupa Ligi biletini cebine koymak hem de Fenerbahçe’nin şampiyonluk umudunu ortadan kaldırmak için sahada olacak. Bu sezon 5 büyüklere karşı oynadığı 9 karşılaşmada 7 puan toplayan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, bu istatistiğe 3 puan daha ekleyecektir. Fenerbahçe ise hafta içi kupada uğradıkları Bursaspor hezimeti ile sahaya çıkacak. İsmail Kartal’ın sezon başından beri maruz kaldığı eleştiriler Bursaspor maçında da kendini gösterdi ve Hasan Ali değişikliği ile adeta istenmeyen adam konumuna geldi. Taraftarların inancının kalmadığı İsmail Kartal, Başakşehir karşılaşmasında bu psikolojinin üstesinden gelebilecek niteliklere sahip değil. Başakşehir, Fenerbahçe’yi mağlup ederek ligi herkes için 1 hafta öncesinden bitirecektir.

Yorum Gönder Blogger

 
Top