0

Herkes hayatında bir şeyleri değiştirmek ister bir şeyler daha güzel olsun ister ama ister! Sadece istemek istemekten öteye geçmez. Gerçekten istemekle istemek arasında çok fazla fark vardır.
Hepimiz daha başarılı olmak isteriz fakat kaçımız bunun için elinden gelen her şeyi yapar varını yoğunu ortaya koyar. Burda ki ayrım isteğin gücünde ortaya çıkar. Gerçekten isteyen adam bahanelere sığınmaz şartlar müsade etmedi deyip kabullenmez olasılıkları zorlar zorlar ve zorlar er ya da geçte gerçekten istediği şeye ulaşır. Herkes aslında neyi gerçekten istediğini bilir bazen bunu kendine itiraf etmekte zorlanır ve ilerleme katedemez çünkü ne kadar uğraşırsa uğraşsın zamanı gelince fark edecektir ki asıl isteği bu değilmiş sonrası pişmanlık.
Bu yüzden herkesin ilk başta kendi iç dünyasıyla yüzleşmesi gerekir. Ben gerçekten neyi istiyorum? Sorusuna cevap bulmalı bu sorunun cevabını verenler şuan adından fazlasıyla söz ettirenlerdir. Bu süreci aşanlar gerçekten istedikleri şeye ulaşabilmek için her şeyi yaparlar buda istikrarı getirir. İstikrarlı çalışmak her zaman için daha iyidir bir gün çalışıp bir gün yatmak ileri götürmez her gün çalışmak ileri götürür.
İçimizdeki evrenin gücü bize istikrarlı çalışmaya fazlasıyla yeter. Yeter ki gerçekten isteyelim. İstek varsa çaba vardır. Gerçekten istemek varsa sonucunda ona ulaşmak vardır..
Sen varlıkların en mükemmelisin sana yakışır şekilde elde etmek istediğini ulaş..
Bu güzel yazısı için Mehmet Demir'e teşekkür ederiz.

Yorum Gönder Blogger

 
Top