0

En hızlı gelişen sektörlerden bir tanesi olan e-Ticaret sektöründe 2014 yılı itibariyle 1,471 trilyon dolar değerinde satış yapılmış durumda. 2018 yılında bu satışlarının değerinin 2,356 trilyon dolara ulaşması bekleniyor. Bu dev pastadan pay alabilmek içinde her geçen gün yeni bir e-Ticaret sitesi iş hayatına başlıyor. Bu sitelerden biri olan en.jd.com'da pazara etkili bir kampanya ile kendini kanıtlamaya çalışmakta.

Site yeni kayıt olan her kullanıcıya 10 dolar değerinde hediye kuponu veriyor. Bu kupon ile +10 dolar fiyat etiketine sahip dilediğiniz ürünü kuponunuz yardımıyla 10 dolar indirimle alabilirsiniz. Misal linkte ki mini hoparlörün fiyatı 10.72 dolar. Bu ürünü sepetinize ekleyip ödeme safhasına geçtiğinizde kuponunuzu kullanabilir ve ürünü 10 dolar indirimle 0.72 dolara alabilirsiniz. Sudan ucuz diye tabir edilen şey bu olsa gerek :)

Ne yazık ki sitede ki her ürün ülkemize kargolanmıyor. Bunun nedeni sitenin n11.com veya sahibinden.com tarzına sahip olması. Yani site satışları kendi yapmıyor sitede ki satıcı hesaplar satış işlemlerini gerçekleştiriyor. Satıcılardan bazıları ülkemize ürün gönderirken bazıları göndermemeyi tercih ediyor.

Kuponu almak için siteye kayıt olurken size sorduğu referral code bölümüne TRB93B yazmanız gerekmektedir. Aksi halde kuponunuzu alamazsınız. Şimdiden keyifli alışverişler :)

Kampanya 13.11.2015 tarihine kadar geçerlidir.

Siteye gitmek için TIKLAYIN...

Yorum Gönder Blogger

 
Top